Laurens van Heerde.nl

Vermist persoon blijkt verdronken in meer Landgoed 't Loo

Hulpdiensten hebben groot ingezet

Gepubliceerd op 21 juli 2017 | Foto's | Aantal keer bekenen: 1099

UPDATE 22:15: De persoon blijkt een 24 jarige vrouw te zijn uit Wezep. Een reanimatie mocht niet meer baten en ze is in het ziekenhuis overleden.

 

Op vakantiepark Landgoed 't Loo is vanavond rond kwart voor acht een persoon gevonden in een recreatief meer. De persoon werd rond kwart voor zeven vermist. De hulpdiensten sloegen meteen groot alarm omdat de persoon mogelijk was verdwenen op het meer. Een traumahelikopter, een politiehelikopter en een hoop brandweervoertuigen werden opgeroepen, waaronder een duikteam uit Zwolle. Om kwart voor acht werd er uiteindelijk een persoon in het water gevonden door een duiker, 50 minuten na de eerste melding. Hulpdiensten hebben de persoon haastig uit het water gehaald, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.

 

Een deel van het strand was afgezet. Doordat het incident middenin het vakantiepark plaatsvond, kwamen er veel verblijvers van het park op af. Deze werden echter op zodanige afstand gehouden dat het werk van de hulpdiensten niet belemmerd werd. 

 

 

 


Bekijk alle foto's, klik hier

Like mijn Facebookpagina en blijf up-to-date!

Like! Klik hier

Reactie plaatsen:

Uitsluitend goedgekeurde reacties zijn zichtbaar op de website. Uw emailadres kan niet door anderen gezien worden.

Om spam tegen te gaan dient u het onderstaande linkse vakje aan te vinken.Reacties: