Laurens van Heerde.nl

Terug naar de homepagina PORTFOLIO CONTACT OVERZICHT

Vermist persoon blijkt verdronken in meer Landgoed 't Loo

21 juli 2017

UPDATE 22:15: De persoon blijkt een 24 jarige vrouw te zijn uit Wezep. Een reanimatie mocht niet meer baten en ze is in het ziekenhuis overleden.

Op vakantiepark Landgoed 't Loois vanavond rond kwart voor acht een persoon gevonden in een recreatief meer. De persoon werd rond kwart voor zeven vermist. De hulpdiensten sloegen meteen groot alarm omdat de persoon mogelijk was verdwenen op het meer. Een traumahelikopter, een politiehelikopter en een hoop brandweervoertuigen werden opgeroepen, waaronder een duikteam uit Zwolle. Om kwart voor acht werd er uiteindelijk een persoon in het water gevonden door een duiker, 50minuten na de eerste melding. Hulpdiensten hebben de persoon haastig uit het water gehaald, waarna deze met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Een deel van het strand was afgezet. Doordat het incident middenin het vakantiepark plaatsvond, kwamen er veel verblijvers van het park op af. Deze werden echter op zodanige afstand gehouden dat het werk van de hulpdiensten niet belemmerd werd.