Laurens van Heerde.nl

Terug naar de homepagina PORTFOLIO CONTACT OVERZICHT

Nieuwe Boni supermarkt Oldebroek geopend

20 september 2017

In oktober 2015 werd de nieuwe Boni supermarkt aangekondigd, en nu bijna twee jaar later is dat plan werkelijkheid geworden: Een splinternieuw filiaal aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek opende vanochtend zijn deuren.

De nieuwe supermarkt is gevestigd in het complex De Stouw die een maand geleden opgeleverd werd. Aan de achterkant van het gebouw is de Boni gevestigd. Voor de ingang is een groot en ruim parkeerterrein aangelegd. Deze is te bereiken via de zijweg tussen modewinkel Vaessen Mode & Trends en Veldkamp Witgoed.

Het is de 43e filiaal van Boni in Nederland. Om de vestiging is eerst nogal wat te doen geweest sinds Emté en moederbedrijf Sligro zich tegen de opening verzette. Zij zagen liever een discounter zoals Aldi of Lidl in Oldebroek. Uiteindelijk hebben ze de kwestie niet gewonnen en gaf de Raad van State toestemming om een Boni te openen.

Vanochtend heeft Burgemeester Hoogendoorn de supermarkt officieel geopend. Medewerkers spraken van een erg drukke eerste dag. Boni Oldebroek is geopend van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 en 20:00 (vrijdagavond tot 21:00).