Laurens van Heerde.nl

Terug naar de homepagina PORTFOLIO CONTACT OVERZICHT

Websiteontwikkeling

Sinds enkele jaren ben ik mij gaan vaardigen in het ontwikkelen van websites. Ik beheer onder andere technieken zoals PHP, HTML, CSS en Javascript.

Bekijk mijn projecten

Herman van der Wal.nl

Voor fotografie Herman van der Wal bouwde ik in de zomer van 2017 een website. Naast een uitgebreid managmentsysteem heeft de website ook een grote bestelpagina voor klanten. Duidelijkheid en moderniteit stonden mij bij voorop tijdens het ontwikkelen van deze website.

Project voltooid


SchoolOverzicht

Programmeren is vaak het vinden van oplossingen voor problemen. Zo ook dit project. Ik vond het lastig om iets te vinden waar ik overzichtelijk mijn huiswerk kon noteren en plannen. Daarom begon ik SchoolOverzicht dat schooltaken bijhoudt en aangeeft welke prioriteit ze hebben. Alleen enkele klasgenoten van mij gebruiken op dit moment de service, maar in de zomer van 2018 wil ik ook dit project lanceren.

Project nog bezig


Mijn eigen website

Deze website heb ik volledig zelf ontworpen. Het design en de systemen heb ik met mijn eigen verkregen kennis kunnen realiseren. Om alles perfect naar mijn wens te maken, heb ik de website volledig zelf gemaakt. Het ontwerp heb ik met een frisse en strakke vormgeving ontworpen.

Project voltooid