Terug naar voorpagina

Blogs

Hoogste punt nieuwe achtbaan Untamed in Walibi Holland bereikt

15 februari 2019

Bekijk alle foto's

Een spectaculair moment gisteren in Walibi Holland: na bijna vier maanden bouwen werd het hoogste punt bereikt van de nieuwe achtbaan Untamed. De prachtige weersomstandigheden leverde zonnige foto's op. Bekijk mijn fotoserie via de bovenstaande albumknop.

Foto's: Walibi Holland in de sneeuw

23 januari 2019

Bekijk alle foto's

Foto's afscheid houten achtbaan Robin Hood Walibi Holland

28 oktober 2018

Bekijk alle foto's

Teleurstelling dat hij weggaat, of toch vreugde dat de enorm gave vervanging weer een stap dichterbij is: het is maar net hoe je het afscheid van achtbaan Robin Hood bekijkt. Maar je kunt niet ontkennen dat het gisteravond een bijzonder moment was.

De houten achtbaan Robin Hood krijgt deze winter een enorme transformatie tot een achtbaan met hout en staal, waardoor de rit een stuk heftiger gaat worden. Ik was uitgenodigd voor het afscheid en heb die kans gegrepen om nog wat foto's te maken.

Direct na het allerlaatste ritje werd alvast de nieuwe naam voor de vervangende achtbaan, die op 1 juli 2019 opent, onthuld: 'Untamed'.Bekijk via de bovenstaande albumknop mijn foto's.

Halloween Fright Nights Walibi Holland

22 oktober 2018

Bekijk alle foto's

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland is jaarlijks echt een ontzettend fotogeniek evenement. Het is iets waar ik het hele seizoen wel naar uitkijk. Maar het is geen makkelijk evenement om te fotograferen. De donkere en chaotische omstandigheden zorgen ervoor dat ik het uiterste uit mezelf moet halen om de combinatie van licht, perspectief en samenhang perfect af te stemmen. Verassende en bijzondere resultaten zijn het gevolg.

Via de albumknop boven deze tekst kun je mijn foto's bekijken van afgelopen weekend.

Foto's: Zomer in Walibi Holland

31 juli 2018

Bekijk alle foto's