Terug naar voorpagina

Blogs

Seizoensopening 2018 Walibi Holland: veranderingen en nieuwigheden

30 maart 2018

Bekijk alle foto's

Serious Request 2017: zondag 24 december

24 december 2017

Bekijk alle foto's

Serious Request 2017: zaterdag 23 december

23 december 2017

Bekijk alle foto's

Afgelopen week werd op het marktplein de 14e editie van het glazen huis georganiseerd. Het opvallende evenement van radio 3FM stond dit jaar in het teken van het vereningen van familieleden die elkaar in rampgebieden zijn kwijtgeraakt.

Gisteren bezocht ik het evenement. Het was een flinke tijd wachten voor de brievenbus, maar uiteindelijk kon ik daar ook nog langs. Al met al leverde het weer leuke plaatjes op. Serieus Reqeust is nog tot vanavond 20.00.

Mei Master Games in Walibi Holland

7 mei 2017

Bekijk alle foto's

Walibi promoot zich sinds dit seizoen met de gedachte dat je je grenzen moet opzoeken. Deze maand komt dat weer grondig aan bod: Walibi laat je namelijk insecten eten. Wie op de zondagen in mei naar Walibi komt kan meedoen aan één van de Mei Master Games. Op het hoofdpodium waren eerst de voorrondes insecten eten waarna tegen half vier de finale was. Ook was er een heus springkussen parkour opgebouwd achter het reuzenrad.

De Mei Master Games vinden nog 3 keer plaats, op 14, 21 en 28 mei.

Seizoensopening 2017 Walibi Holland

14 april 2017

Bekijk alle foto's

Bezoekers kunnen vanaf vandaag weer in de attracties stappen van Walibi Holland. Na de jaarlijkse seizoensstop van 6 maanden gingen vanochtend om 10.00 de poorten weer open. In het afgelopen halfjaar heeft Walibi veel veranderd in het park. Zo bouwde ze Neurogen, een virtual reality attractie.

Naast Neurogen vond er ook onderhoud plaats bij drie achtbanen. De oranje baan van Speed of Sound werd opnieuw geverfd, de groene pilaren van hangende achtbaan Condor werden ook opnieuw geverfd en de baan van de Goliath werd van groen naar donderblauw geverfd. Ook werd de nieuwe slogan Dear to get real doorgevoerd in het park. Grote banners met daarop enge en bedeesde gezichten moeten de campagne bekrachtigen.

Walibi Holland is dit jaar tot 29 oktober geopend.