Terug naar voorpagina

Over mij

In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan fotograferen. Sinds ik op mijn 7e begon, ben ik enorm gegroeid. Ik leerde zelf hoe ik met geavanceerde camera’s dé beste foto's kon maken. Tot mijn 15e focuste ik me vooral op journalistieke fotografie, maar sinds 2015 ben ik mij meer en meer gaan richten op het fotograferen van pretparken.

Tegenwoordig fotografeer ik voor grote bedrijven zoals Walibi Holland en attractiepark Slagharen. Mijn foto's zie ik vaak terug op posters, flyers, sociale media kanalen en in brochures − wat ik altijd met veel trots constateer. Enthousiasme staat bij mij centraal: Ik vind het geweldig om pretparken te fotograferen en doe het met ontzettend veel plezier. Met mijn passie en interesse voor attractieparken is deze fotografie echt voor mij weggelegd.

Ik ben nu 17 en zit in het vijfde leerjaar van het vwo. Mijn hobby probeer ik zo serieus mogelijk te nemen. Zo heb ik twee professionele Canon camera's met diverse objectieven en heb ik veel handigheid in essentiële programma's zoals Photoshop. Dit en veel ervaring leidt ertoe dat ik altijd in staat ben om kwaliteit te leveren, wat de situatie ook is.

Ik stel hoge eisen aan mijn foto’s. Ze moeten scherp zijn, contrastrijk en fleurig. Ook moeten ze representatief blijven: rare 'Instagramfilters' gaan er bij mij absoluut niet in.
Om op een hoog niveau te blijven, ben ik enorm kritisch naar mezelf. Ik herinner mezelf altijd aan deze strenge criteria en probeer als het moet direct van mijn fouten te leren. Mijn gevoel voor perfectionisme zorgt dat ik voor het uiterste wil gaan voor het perfecte plaatje.

Ik fotografeer niet alleen in pretparken. Vaak ben ik ook te vinden op evenementen en fotografeer ik veel voor bedrijven, verenigingen en organisaties.
Meer over mij weten of mogelijkheden doorspreken? Neem dan contact met mij op of zoek me op via mijn sociale media. Neem ook een kijkje in mijn portfolio!

Contact met mij opnemen