Terug naar voorpagina

Over mij


In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan fotograferen. Sinds ik op mijn 7e begon, ben ik enorm gegroeid. Ik leerde zelf hoe ik met geavanceerde camera’s dé beste foto's kon maken.

Tegenwoordig fotografeer ik voor grote bedrijven zoals Walibi Holland. Mijn foto’s zijn vaak terug te vinden in boekjes, sociale media kanalen, brochures en op posters. Enthousiasme staat bij mij centraal: Ik vind het geweldig om te fotograferen en doe het met ontzettend veel plezier.

Ik ben nu 18 en zit in de zesde klas van het vwo. Fotografie probeer ik zo serieus mogelijk te nemen. Zo heb ik twee professionele Canon camera's met diverse lenzen en heb ik veel handigheid in essentiële programma's zoals Photoshop. Dit en veel ervaring leidt ertoe dat ik altijd in staat ben om kwaliteit te leveren, wat de situatie ook is.

Ik stel hoge eisen aan mijn foto’s. Ze moeten scherp, contrastrijk en fleurig zijn. Om op een hoog niveau te blijven, ben ik enorm kritisch naar mezelf. Daarnaast zorgt mijn gevoel voor perfectionisme ervoor dat ik voor het uiterste wil gaan voor hét perfecte plaatje.

Vaak ben ik te vinden op evenementen en in pretparken, maar regelmatig ben ik ook actief voor bedrijven, verenigingen en organisaties.
Meer over mij weten of mogelijkheden doorspreken? Neem dan contact met mij op of zoek me op via mijn sociale media.

Contact met mij opnemen